"Συστημένο για εσάς" widget για τον Blogger

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ένα υπέροχο gadget που θα κάνει τον κάθε επισκέπτη να μένει στη δική σας Σελίδα ακόμη περισσότερη ώρα, αφού τελειώνοντας την ανάγνωση της τρέχουσας ανάρτησης θα ξεπετάγεται στη δεξιά πλευρά της Σελίδας ένα πλαίσιο με τον τίτλο μιας τυχαίας ανάρτησης.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το εγκαταστήσετε κι εσείς στη Σελίδα σας:
  • Σύνδεση στον Blogger
  • Σχεδίαση - Προσθήκη gadget
  • Επιλέξτε HTML/JavaScript
  • Επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα:
<div id="bpslidein" style="display:none;"> <div class="help">?</div><div class="expand">+</div> <div class="close">X</div> <p>Συστημενο για εσας!!!</p> <div id="bpslidein_image"></div> <div  id="bpslidein_title">Loading...</div> </div> <script> if(document.location.href.split("/").length==6&&document.location.href.indexOf(".html")!=-1){if(typeof bp_onload_queue=='undefined')var bp_onload_queue=[];if(typeof bp_dom_loaded=='boolean')bp_dom_loaded=false;else var bp_dom_loaded=false;if(typeof bp_async_loader!='function'){function bp_async_loader(src,callback,id){var script=document.createElement('script');script.type="text/javascript";script.async=true;script.src=src;script.id=id;var previous_script=document.getElementById(id);if(previous_script)if(previous_script.readyState=="loaded"||previous_script.readyState=="complete"){callback();return}else{script=previous_script}if(script.onload!=null)previous_callback=script.onload;script.onload=script.onreadystatechange=function(){var newcallback;if(previous_script&&previous_callback)newcallback=function(){previous_callback();callback()};else newcallback=callback;if(bp_dom_loaded){newcallback()}else bp_onload_queue.push(newcallback);script.onload=null;script.onreadystatechange=null};var head=document.getElementsByTagName('head')[0];if(!previous_script)head.appendChild(script)}}if(typeof bp_domLoaded!='function')function bp_domLoaded(callback){bp_dom_loaded=true;var len=bp_onload_queue.length;for(var i=0;i<len;i++){bp_onload_queue[i]()}}bp_domLoaded();bp_async_loader("http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js",function(){bp_async_loader("http://yourjavascript.com/02123611102/recommented.txt.js",function(){},"bp-out-slide")},"jQueryjs")} </script> <a href="http://www.bloggertipsandtricks.net" target="_blank"><img src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUSAV1bu30CdoGtIF22pqEonwbIj1uhH7kZFfCC0Xx4IURyGMaqrOjpxylGLubXC-3ctcjlmSxJA688PBl7ngLA90kJOFLuuGx8vTsiTA5iJtW_NkJ-wokqXT62uMog-jRQKQelnXwanek/s1600/bloggertipsandtricks.png" alt="Recommended Post Slide Out For Blogger" /></a>
  • Πατήστε αποθήκευση και είστε έτοιμοι.
Υ.Γ. Για να ανοίγει ψηλά θα χρειαστεί να μπείτε στον HTML κώδικα.
  • Κάντε κλικ στο "Επέκταση προτύπων γραφικών στοιχείων"
  • Βρείτε τον παρακάτω κώδικα:
<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'><data:post.body/></b:if>

  • Μετά την τονισμένη ετικέτα επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα:

<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'>
<div style='display:none' id='bpslidein_place_holder'></div>
</b:if>


  • Αποθήκευση προτύπου και το gadget είναι έτοιμο να ανοίγει ψηλά.

10 comments:

  1. ωραίο είναι αλλά ενεργοποιείτε όταν φτάσεις στο τέλος της σελίδας και όχι στο τέλος ξ=κάθε ανάρτησης κάντε κάτι γιατί είναι πολύ ωραίο.

    ReplyDelete
  2. kalo einai αλλα υπαρχει κατι αντιστοιχο να εμφανιζει και φωτογραφιες?
    θα ηταν ποιο ωραιο αισθητικα..
    επισης υπαρχει και το προβλημα που λεει ο φιλος παραπανω..

    ReplyDelete
  3. Παιδιά, βλέπω δυο άτομα με πολύ αξιόλογα blogs. Συγχαρητήρια για τις δουλειές σας. Σχετικά με το gadget όμως δεν μπορούν να το λειτουργήσουν με τόσο φορτωμένα sidebars.Τουλάχιστον μέσα στις αναρτήσεις πρέπει να φαίνονται πολύ λιγότερα από ότι φαίνονται στην αρχική Σελίδα, έτσι ώστε ο αναγνώστης να τελειώνει με την ανάγνωση του άρθρου και όχι με τα gadgets και τις διαφημίσεις που έχετε βάλει. Το script δίνει την εντολή να ανοίξει το πλαίσιο μόλις φτάσει ο κέρσορας στο τέλος του. Υπάρχει τρόπος να κρύβονται τα gadgets, μέσα στις αναρτήσεις, αλλά επειδή είναι δύσκολος και απαιτεί πολύ χρόνο για την εγκατάστασή τους δεν τον έχω αναρτήσει ακόμη.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα ήταν πάντως πολύ ενδιαφέρον να την κάνεις αυτή την ανάρτηση μια μέρα. Φαντάζομαι υπάρχει και το αντίθετο? να εμφανίζονται κάποια gadgets στις αναρτήσεις και όχι στην αρχική? :)

      Anyway, συνέχισε τις καλές αναρτήσεις φίλε από το "blogger tips and tricks" ;)

      Delete
    2. Υπάρχει και αυτό που ζητάς και κάποια στιγμή θα το ανεβάσω. Φαίνεται στην άλλη μου Σελίδα www.favoritebtemplates.com
      Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!

      Delete
  4. Για να ανοίγει ψηλά χωρίς να χρειαστεί να φτάσει στο τέλος, βρείτε την <b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'><data:post.body/></b:if> και πριν το </b:if> επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα:
    <b:if cond='data:blog.pageType == "item"'>
    <div style='display:none' id='bpslidein_place_holder'></div>
    </b:if>

    ReplyDelete
    Replies
    1. eee briskw paromia san auto alla den briskw auto pou grafeis akribos! exw to kainourgio style tou blogger!

      Delete
    2. Δεν έχω δοκιμάσει κι εγώ το νέο στυλ. Αν θες να το αλλάξεις για να συμβαδίζουμε πάνω δεξιά υπάρχει ένας τροχός με γρανάζια. Πάτησέ τον και στη συνέχεια επέλεξε "Παλιά διεπαφή Blogger"

      Delete
  5. Ούτε η παλιά διεπαφή δεν έχει αυτό τον κώδικα μέσα. Χρήσιμο είναι να μας πείτε πώς βγαίνει στην αρχή, γιατί εμένα για παράδειγμα για να φτάσει κάποιος επισκέπτης στο τέλος με τόσες αναρτήσεις δεξιά-αριστερά πιθανότερα θα' χει φύγει. Επίσης μπορείτε να μου πείτε το λόγο που δε μου επιτρέπει στη σχεδίαση να μετακινήσω τα gadget?Ξέρω πως μάλλον είναι υπερφορτωμένη η σελίδα με πολλά στοιχεία αλλά έχω ήδη σβήσει πάρα πολλά και ο λόγος αυτός μπορεί και να με κάνει να δημιουργήσω κανονικό σάιτ. Άλλη απορία είναι αν έχει απενεργοποιήσει η google τις adsense και μεταφέρω το μπλογκ σε σάιτ της google αν θα μου επιτρέπει με το ίδιο id να ξαναβάλω τις διαφημίσεις τους. Προς το παρόν έχω άλλες εταιρείες αλλά νομίζω ότι η google μετρούσε πιο δίκαια τις επισκέψεις...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τότε βρείτε σκέτο το <data:post.body/>
      Όσο για τη Σελίδα σου, φίλε μου, προσπάθησε να τα διώξεις όλα αυτά. Τους επισκέπτες σου θα τους κρατήσεις μόνο με τα δικά σου θέματα και όχι με το τι διαφημίζεις στα πλάγια. Για όλους μας, ακόμη και για σένα φαντάζομαι, μια Σελίδα που δε μπορεί να φορτώσει και δε μας αφήνει να διαβάσουμε την ουσία, καταντάει απωθητική. Φιλικά μιλώ πάντα. Ίσως γι' αυτό δε σε αφήνει να τα μετακινήσεις, επειδή είναι φορτωμένη. Όσο για τις διαφημίσεις Google, άνοιξε έναν νέο λογαριασμό με τα πραγματικά στοιχεία σου και απέφευγε να κλικάρεις μόνος σου. Η Google μπορεί να μας μυριστεί από μακριά. Όσο για site αν βρείς ένα κατάλληλο πρότυπο και το περάσεις στη Σελίδα σου ή ακόμη και αν το κατοχυρώσεις μπορεί να λειτουργήσει κι από εδώ μια χαρά και χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η Google σε ελέγχει.

      Delete

 
back to top