Η επίθεση κατά της Σελίδας μου συνεχίζεται

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Μετά λύπης σας ενημερώνω πως η άνανδρη επίθεση προς τη Σελίδα μου συνεχίζεται. Μετά από τα προσβλητικά σχόλια που δημοσιεύτηκαν, συνεχίζει τώρα ο "κύριος" που σίγουρα φοράει φουστάνια από τη Σελίδα www.bloggertricks.... να κάνει αναφορές στη Google για δήθεν αντιγραφή περιεχομένου από τη Σελίδα  του. Έφτασε λοιπόν η Google να κόψει τις δύο αναρτήσεις που ο εν λόγω κυρία θεωρεί ότι είναι δικές του. Λοιπόν, επειδή οι κώδικες υπάρχουν στο διαδίκτυο άφθονοι και ο κύριος κάνει πως τους έχει φτιάξει μόνος του, νομίζει πως έχει το Θεό μπάρμπα και αναφέρει τις αναρτήσεις ως δικές του.
Δείτε λοιπόν και συγκρίνετε:
Floating Twitter box
http://www.bloggertricks.gr/2012/02/floating-twitter-followers-box-for.html - μη του κάνουμε και διαφήμιση
ΚΑΙ http://modifymyblogs.blogspot.com/2012/01/add-twitter-follow-fan-box-widget-for.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις:
http://www.bloggertricks.gr/2012/01/popular-posts-dimofileis-anartiseis.html - μη του κάνουμε και διαφήμιση
ΚΑΙ http://www.mybloggertricks.com/2011/11/customize-blogger-official-popular.html

Οι συγκεκριμένες λοιπόν αναρτήσεις στη δική μου Σελίδα κόπηκαν εξαιτίας του εν λόγω κυρίας.
Βγάλτε λοιπόν συμπεράσματα εσείς οι δικοί μου φίλοι και δείτε τι φίδια αντιμετωπίζετε στο διαδίκτυο.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Στη Σελίδα αυτή ποτέ δεν αντέγραψα κανέναν δικό μας με το ίδιο περιεχόμενο. Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις που κόπηκαν είχαν από καιρό αναρτηθεί πριν τις αναρτήσει εκ νέου αυτός στη δική του Σελίδα. Δε λέω ότι με αντέγραψε γιατί δεν είμαι σίγουρος και σας προανέφερα ότι οι κώδικες υπάρχουν άφθονοι στο διαδίκτυο. Είναι κρίμα να τους υιοθετούμε ως δικούς μας και να ζητάμε και πνευματικά δικαιώματα.

2 comments:

  1. Το internet εχει γεμίσει μ@λακες... κουράγιο...
    Τα hosts files τα οποια χρησιμοποιουνται είτε σαν γραφικα, είτε σαν λογικη (.js .swf κλπ...) φιλοξενούνται σε δικό του server? (η απάντηση ειναι οχι... αρα η κυριος αυτη δεν νομιζω να μπορει να πει τιποτα...) μια καλη ιδέα για να εισαι καλυμμενος ειναι: Σε οποιο κώδικα χρησιμοποιουνται hosts να τα κατεβάζεις και να τα ανεβάζεις σε δικό σου hoster για να μην μπορει κανεις να πει τιποτα..) (καλό host εχουν τα google sites)

    ReplyDelete
  2. ένας mαl@κας ακόμα που ζητάει και τα ρέστα.Ελπίζω να δικαιωθείς και να σου πω την αλήθεια και μόνο από το πόσο προσεγμένο είναι το κάθε blog φαίνεται η διαφορά του ανθρώπου(δείξε μου το blog σου να σου πω ποιος είσαι)κουράγιο

    ReplyDelete

 
back to top