Απάντηση σε προσβλητικά σχόλια

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σήμερα, ελέγχοντας τα emails μου και διάφορα άλλα προσωπικά διάβασα ένα σχόλιο στην καρτέλα "Υπηρεσίες - Services" που σίγουρα όποιος κι αν το διάβαζε για τη Σελίδα του που με κόπο έχει φτιάξει θα του ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι. Πρόκειται για το εξής σχόλιο: "Na balete tis xrewseis kserete, na ftiaksete ena blog tis prokopis omws oxi. Poios na se plirwsei se psile gia na tou ftiakseis to blog me ta xalia pou exei to diko soy?" από έναν ανώνυμο. Ποια είναι η απάντησή μου; Τον έχω γραμμένο κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ακόμα δεν έχει μάθει να γράφει ελληνικά και θα έχει και άποψη για το πώς αρέσει στον καθένα να έχει το Blog του. Κι αφού "se psile" είσαι ο τέλειος γιατί δε μας δείχνεις το δικό σου blog, αλλά μας γράφεις ανώνυμα κρίνοντας το δικό μου ή όποιου άλλου θεωρείς ανταγωνιστή; Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ξεσπάω. Σ' όποιον δεν αρέσει η Σελίδα αυτή ας αποχωρήσει πριν ακόμα μπει και να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του.
Ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγνώμη από αυτούς που εμπιστεύονται τη Σελίδα μου. Είμαι εδώ πάντα γι' αυτούς που με χρειάζονται.

4 comments:

  1. Μόλις έμαθα και ποιος είναι αυτός που σχολιάζει ανώνυμα. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να κατευθύνει τη Σελίδα μου στη δικιά του. Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό και ακόμη πιο προσβλητικό γι' αυτόν που δε μπορεί να προωθήσει διαφορετικά τη Σελίδα του. Μπράβο "Bloggertricks"!...

    ReplyDelete
  2. Εγώ λέω συνέχισε να ανεβάζεις χρήσιμα tips και άστους τους άλλους.
    Ιδίως τον τελευταίο καιρό έχεις βελτιωθεί πολύ, ανεβάζοντας πιο ωραία πράγματα από παλιότερα.
    Και η νέα εμφάνιση του blog σου είναι πολύ καλή.
    Συνέχισε έτσι!!!

    ReplyDelete
  3. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟΝ ΣΤΑ @@@@ ΣΟΥ ΕΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

    ReplyDelete

 
back to top