3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να βγάλω λεφτά από το blog μου

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Η προώθηση ενός blog μπορεί να αποφέρει πρόσθετα οικονομικά οφέλη, εκτός από την προώθηση της δικής σου επιχειρηματικής δραστηριότητας και των αγαθών που εμπορεύεσαι. Ακολουθούν απλοί τρόποι που μπορείς να επωφεληθείς από τη διατήρηση ενός blog:

  • Πρόσθεσε το Google AdSense στο blog σου. Σύμφωνα με τις επιλογές σου η Google θα επιλέξει να προβάλλει στο ιστολόγιό σου διαφημίσεις σύμφωνες με το θεματολόγιο που έχεις, τις οποίες και θα ανανεώνει. Αν θέλεις να έχει το blog σου θέμα σχετικό με αυτά που αναζητούν όσοι πληρώνουν καλά για να διαφημιστούν, κάνε πρώτα μια λίστα από θέματα που σε ενδιαφέρουν και πήγαινε στο Overture's BidTool και δες πόσα χρήματα δίνουν οι επιχειρήσεις για να τοποθετήσουν διαφημίσεις (ads) σχετικές με τις λέξεις-κλειδιά που έχεις καταγράψει στη λίστα των επιλογών σου. Αυτό θα σου δώσει μια ιδέα για το πόσα θα κερδίσεις από την προβολή διαφημίσεων στο blog σου. Μπορείς να έχεις κέρδος από τα "κλικ" των επισκεπτών σου στις προβαλλόμενες διαφημίσεις. Μια μονάδα Google AdSense καλό είναι να βρίσκεται στο άκρο της σελίδας σου και να επικολλάς τον κώδικα σε κάθε δημοσίευση που κάνεις.
  • Πρόσθετε banners που προωθούν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που εμπορεύεσαι ή affiliate banners που είναι σχετικά με τα αγαθά που προωθείς. Χρησιμοποίησε affliate προγράμματα (όπως τα Commision Junction, Clickbank) για να βρεις προϊόντα που σχετίζονται με το blog σου και που μπορείς να τα προωθήσεις μέσα από αυτό, τοποθετώντας τα στα όρια του blog σου και μέσα στις δημοσιεύσεις σου, χρησιμοποιώντας affiliate links ή κατευθύνοντας τους επισκέπτες στην σελίδα πωλήσεων που διατηρείς. Οι περισσότερες affiliates πληρώνουν γενναιόδωρα ποσά κάθε φορά που πουλάς κάποιο από τα προϊόντα τους. Προσοχή όμως: η δημοσίευση θα πρέπει να έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και όχι να είναι απλώς και μόνο μια διαφήμιση. Μέσα στο κείμενο μπορείς να διατηρείς συνδέσμους που να δείχνουν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου ή σε προϊόντα και υπηρεσίες άλλων που εσύ προωθείς. Η ένταξη των συνδέσμων είναι προτιμώτερο να γίνεται μέσα στο κείμενο, όταν η προσοχή του αναγνώστη είναι τεταμένη, και όχι στο κάτω μέρος, όταν ο αναγνώστης χάνει πλέον το ενδιαφέρον του. Άλλωστε θα πρέπει να μπορεί να κάνει κλικ χωρίς να χρειαστεί να διαβάσει ολόκληρο το κείμενο.
  • Εφόσον επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις το blog σου για να προβάλεις διαφημίσεις άλλων, μπορείς να αναρτήσεις μια δημοσίευση (post) που να δηλώνεις ότι προσφέρεις χώρο προβολής διαφημίσεων. Επιπλέον, δημιουργώντας μια νέα σελίδα μπορείς να ενημερώνεις όποιον ενδιαφέρεται τι ακριβώς προσφέρεις και πόσο το χρεώνεις.
https://sites.google.com

0 σχόλια:

Post a Comment

 
back to top